Това е една последна, спасителна маневра на вътрешния министър, с

...
Това е една последна, спасителна маневра на вътрешния министър, с
Коментари Харесай

Автомобилен инструктор: Новите мерки са спасителна маневра на вътрешния министър

„ Това е една последна, избавителна маневра на вътрешния министър, с оглед да замие срама, който Министерство на вътрешните работи позволи през последните две години. А точно, че техни почтени чиновници починаха по пътищата на нашата страна, в осъществяване на служебния си дълг. “ Така Йонко Иванов, ръководител на центровете по автомото подготовка, разяснява новите ограничения за надзор по пътищата, предвиждащи по-тежки санкции за нарушителите.

„ Техни чиновници участваха в прекарването на мигранти, в схемите за подкрепяне на този трафик на хора в България. Надали самият вътрешен министър е отговорен за това нещо, а неговите съветници, които са много от предишното, и техните препоръки не водят до нищо позитивно “, счита той.

„ Щяло да има диференциран метод към наказванията, които се постановат. Самите институции не споделят по сред си. Регионално министерство, Министерство на вътрешните работи, Министерство на образованието, не съблюдават условията на Държавната организация по пътна сигурност, която има „ Концепция 2020-2030 “ - за понижаване броя на починалите, а и за нова визия на тематиката „ пътна сигурност “, уточни Иванов.

 
Как ще ми изясни министърът на вътрешните работи, че един обиколен път, който се прави, или околовръстен път в обещано обитаемо място, е основан за висока скорост на придвижване, за печелене на време, в интерес на бизнеса, и в същото това време се поставят несъответствуващи светофари с пешеходни пътеки, които стопират на две платна с по четири ленти за придвижване опцията колите да продължат придвижването си по европейски транспортен кулоар, с цел да минат на половин час двама пешеходци?
Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР