Това е единственият начин да има правителство, смята лидерът на

...
Това е единственият начин да има правителство, смята лидерът на
Коментари Харесай

Бойко Борисов настоява да се съберат контактните групи преди президента да връчи проучвателния мандат

" Това е единственият метод да има държавно управление ", счита водачът на ГЕРБ

Единственият метод да има държавно управление е да се съберат контактните групи, преди президента Румен Радев да връчи проучвателния мандат за съставянето му, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Широка лъка, предава

Бойко Борисов добави, че това е въпрос не на задкулисие, а на почтена сделка.

Според него би трябвало да е ясно какъв брой ще са целите, какъв ще е хоризонтът на държавното управление - може да е до май, уточни Борисов.

Не стане ли по този метод, няма да стане нито с първия, нито с втория, нито с десетия мандат. Сядаме и решаваме по какъв начин ще наподобява, след това могат да се организират всевъзможен тип съвещания, сподели още Бойко Борисов.

" За какво ходихме на избори ", попита Борисов и прикани: " Нека се съберем, контактните групи и да се разберем ще има ли държавно управление, кой ще е министър председател ".

Лидерът на ГЕРБ разяснява и законопроекта за понижаване на цената на бензина с 1 лев, който партията му има намерение да внесе. Той уточни, че чака поддръжка и от други партии, тъй като " на никой не му е прелестно да отиват по 5 милиарда за Руската федерация по време на война, а българите да вадят по3 лева от джоба си за бензин ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР