Това, , е един предизборен фойерверк, който е продиктуван по-скоро

...
Това, , е един предизборен фойерверк, който е продиктуван по-скоро
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Списъкът по „Магнитски“ е един предизборен фойерверк


„ Това,, е един избирателен фойерверк, който е подбуден по-скоро от желанието на Съединени американски щати да парират съветското въздействие в България в този исторически миг, в сравнение с да е поради корупция, офшорни сметки и по този начин нататък “. Това сподели в изявление за предаването „ Лице в лице “ водачът на „ Движение 21 “ Татяна Дончева.

По думите ѝ тематиката с корупцията и правосъдната промяна са в действителност значими за българите, тъй като българските жители живеят с чувството, че страната им не е заслужено място.

„ Това обаче, което се предлага като пакет закони и което е вкарано в Плана за възобновяване и резистентност, няма да свърши никаква работа (…) Без промени в конституцията не е допустимо “, посочи Дончева.

Тя акцентира, че конституционни промени не са вероятни без поддръжката на и, на които досега са им пречили лобитата в правосъдната власт. Според нея към този момент нямат интерес да „ се пънат “ и имат задоволително готови хора да го отпушат.

Партията на Дончева „ Движение 21 “ стана част от обединението „ Левицата “, която беше основана за идните предварителни парламентарни избори на 2 април. В нея са включени най-вече обединения на някогашни членове на.

„ ерозира в последните 15 години все по-отчетливо и има все по-непоносими връзки вътре в самата партия. Няма никакво посланичество на ляво мислещите хора “. Така Дончева изясни основаването на обединението. Според нея от този план може да започва нов обединен индивид вляво.

Гледайте цялото изявление във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР