Това е един от звездните мигове - Юпитер и Меркурий

...
Това е един от звездните мигове - Юпитер и Меркурий
Коментари Харесай

Ден, в който добрите дела биват възнаградени

Това е един от звездните мигове - Юпитер и Меркурий са в тригонална връзка, която ще оказва въздействие още 2-3 дни.

Като цяло е уместно време за удобен рационализъм, рационален практицизъм, за документално другарство. Могат да се появят прелестни хрумвания, да попаднете на удобно стичане на събитията, да получите нов късмет и всичко това би трябвало да откриете измежду безбройните знаци, които ви изпраща ориста. Например на един ще му хрумне блестяща концепция и ще получи повод да стартира да написа своя книга, втори ще грабне мига и ще одобри новаторски метод за развиване на бизнеса си, трети ще реализира триумф в деловите договаряния и така нататък Това въздействие се укрепва от тригона на Луната с Юпитер и съответствува й с Меркурий. За да подсилите удобното въздействие на двете планети, комбинирайте като чай, подправки или аромати следните растения: меркурианските - босилек, кимион, лавандула, босилек, мента, мащерка, целина и юпитерианските – риган, исоп, индийско орехче.

Луната е в символ Овен до 23:19ч.

Хората са склонни към бързи и дейни дейности. Характерни за интервала са импулсивни и инстинктивни реакции, неспокойствие. Лесно пораждат спорове, разногласия, доминира прочувствено напрежение. Не носете доста пари с вас, има риск да харесате нещо и импулсивно да похарчите всичко. Да не се претрупва зрението пред компютри и гледане на телевизия. Често се появяват главоболия и се задействат мигрените.

От 11:48ч до 23:19ч Луната се движи на луфт и не би трябвало нищо значимо и ново да се подхваща. След това Луната минава в символ Телец.

28 лунен ден от 05:56ч на 3 май до 06:22ч на 4 май.

Един от най-хармоничните и светли дни на лунния месец. Символ е лотоса - олицетворението на духовния растеж на индивида. Ден, в който всички ваши положителни каузи се възстановяват многократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то в този момент ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Постарайте се вярно да приемете всичко каквото пристигна - както хубавото, по този начин и неприятното. И в душата на човек и в природата би трябвало да царува естетика. Да се заобикалят неприятните думи, разрушителните дейности, отрицателните мисли. Не би трябвало да изпитвате завист, да задържате обидите в себе си и да се стремите към възмездие.

Молитвата и покаянието в този ден работят благотворно. Вслушайте се в препоръките, в случай че идват от близки хора и родственици. Всички каузи, които са с богатства цел се отдават елементарно и водят до триумф. С почитание се отнасяйте освен към хората, само че и към околния свят. Не бива да късате цветя. Дори откъснати цветя в този ден не би трябвало да се подаряват другояче ще станете още веднъж съпричастни към разрушението. Добре е да съдействате на природата в нейното развиване. Например да посадите цветя. Хубаво е да приготвите вкусна храна, да поканите посетители, да деянията благотворителност в постъпките си. Бъдете деликатни с колите, с цел да избегнете непотребните неприятности.

28-ми лунен ден е добър за недояждане, за изчистване на организма. Може да употребявате сокова диета.

Месо не се предлага.

Храната би трябвало да бъде лека и еднообразна другояче на идващият ден ще се обострят някои заболявания.

Болестите почнали в този ден не са рискови.

Секс –На прелюдията е належащо да отделите повече внимание, в сравнение с самия акт, а самият той би трябвало да е с мярка и да не е механическо осъществяване, а да се основава на усеща.

Подстригване - Не е уместно за подкастряне, може да има отрицателни последици за вашето здраве, да се снижи вашата интензивност. Сънищата са най-вече оракулски и носят бездънен смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало преобразяване.

Днес е 14 безоблачен ден – Не е време за дейни каузи и за значими решения. Приветстват се тишината и спокойствието. Не нарушавайте хармонията на деня, недейте да спорите и да се разправяте. Не нанасяйте обиди и оскърбления на никое живо създание, в това число на животните. Проявявайте повече обич, добрина и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Оказвайте помощ на нуждаещите. Силно се предлага да се грижите и да нахраните животните, в това число бездомните.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР