Това е един от най-ексклузивните и скъпи регионални кодове в

...
Това е един от най-ексклузивните и скъпи регионални кодове в
Коментари Харесай

Ремонтите на дома в Бевърли Хилс са блокирани поради липса на жилища на достъпни цени

Това е един от най-ексклузивните и скъпи районни кодове в страната и дом на звезди като Леонардо ди Каприо и Тейлър Суифт.

Но скоро на холивудския елит може към този момент да не бъде разрешено да персонализира и обновява своите първокласни резиденции – най-малко до момента в който не се оправят с неналичието на налични жилища.

Това е съгласно арбитър от Върховния съд на Лос Анджелис Къртис А. Кин, който твърди, че градът не е спазил държавните закони, изискващи утвърждение на проект за създаване на жилища за хора с ниски и междинни приходи.

Решението, издадено в края на декември, краткотрайно ще спре способността на Бевърли Хилс да издава нови разрешителни за градеж.

Това значи, че няма нови плувни басейни, кухни, бани или фитнес зали за притежателите на имението с код на област 90210.

Решението идва, откакто беше заведено дело срещу град Бевърли Хилс през 2021 година от групата за отбрана на налични жилища Californians for Homeownership, организация с нестопанска цел, спонсорирана от Ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР