Toва е един фукционален образователен ценз. И преди сме повдигали

...
Toва е един фукционален образователен ценз. И преди сме повдигали
Коментари Харесай

Михов: ВМРО търси образователен ценз с промените в бюлетината

Toва е един фукционален учебен ценз. И преди сме повдигали това нещо, то е обвързвано с това, което доста хора ясно слагат и на улицата - почтени избори. Ще се изнамерят и други софтуерни средства, с цел да бъдат подготвени хората, които са необразовани или са си продали гласа, само че това е първата стъпка към нещо, за което от дълго време приказваме ".

Така разяснява за " Денят ON AIR " зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация доцент Милен Михов за промени в бюлетините.

Според него, това не е панацея, само че е значима първа стъпка.

Припомняме, че от Вътрешна македонска революционна организация желаеха при избори квадратчето " Не поддържам никого " да не се брои при избор за кмет и кметове на кметства.
 Вътрешна македонска революционна организация оферират бюлетината да е без номера
Вътрешна македонска революционна организация оферират бюлетината да е без номера

Подкрепят машинното гласоподаване

Те упорстват номерът да отпадне и да остане в бюлетината единствено името на партията и претендента.

Аргументът му е, че у нас образованието до 16 години е наложително и не може българските жители с изборни права да не могат да четат. Кметство да може да се образува при съществуване на 200 поданици в обитаемо място, желаят още воеводите.

Според Михов, митингите, които към този момент 65 дни се организират в страната, не са обществени, а политически и евентуално - платени.

Имаме ясно изразени политически ментори, имаме представители на митинга, а има и хора, които стоят в сенките и храстите.Не можем да обобщим, че митингът е заплатен, само че провеждането на такива огромни събития изисква финансиране ", счита депутатът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР