ТОВА е драматичният момент американските изтребители се изправят лице в

...
ТОВА е драматичният момент американските изтребители се изправят лице в
Коментари Харесай

Драматичен момент американски изтребители се изправят лице в лице с руски самолети, докато самолетите се вдигат да прехванат ядрените бомбардировачи на Влад

ТОВА е трагичният миг американските изтребители се изправят лице в лице с противников съветски бойни самолети, откакто Путин изпрати два нуклеарни бомбардировача в небето.

Двойката страшни нуклеарни бомбардировачи Ту-95МС бяха видени да се издигат покрай крайбрежията на Аляска на фона на съществени опасения в Москва по отношение на намесата на Съединени американски щати във войната в Украйна.

Президентът Джо Байдън са подготвени да изпратят съществени оръжейни доставки на Украйна като част от пакет за помощ за война на стойност 61 милиарда $ през идващите дни.

Руският министър на защитата призна, че са разположили стратегическите бомбардировачи, известни като „ Мечки бомбардировачи “, покрай до крайбрежията на Аляска с 11-часов полет над Берингово море.

Москва сподели, че „ на избрани стадии ракетоносачите са били съпроводени от изтребители на непознати страни “.

Руското министерство на защитата популяризира бомбени фрагменти на техните бойни самолети, които видимо се доближават до самолетите на На...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР