Това е благоприятен период за уреждане на пренебрегвани проблеми и

...
Това е благоприятен период за уреждане на пренебрегвани проблеми и
Коментари Харесай

Раци, не позволявайте на неоснователни страхове да ви обсебва

Това е удобен интервал за споразумяване на " подценявани " проблеми и осъществяване на отсрочени задания.

Овен – Чувствате се мощни и уверени, тъй като нещо вътре във вас ви подсказва, че всичко, което сте си сложили за цел, ще бъде реализирано. Този уикенд можете да изживеете незабравими моменти. Късмет в любовта.

Телец – Може да се появят удобни обстановки в живота ви, които ще ви накарат да се почувствате предпазени и покровителствани от ориста. В любовта е уместно време за помирявания, в случай че сте имали проблеми.

Близнаци – Понижава се силата ви и може да страдате от промени в настроението. Опитайте се да премервате деликатно думите си, с цел да избегнете борби и разногласия, които няма да ви доведат до на никое място.

Рак – Не позволявайте на неоснователни страхове да ви завладяват. Ще съумеете във всичко, което вършиме, тъй че се пробвайте да се отпуснете в почивния си ден и да мислите повече за себе си и какво е най-хубаво за вас...

Лъв – Трябва да отделите от моментите на отмора и да се възползвате от свободното си време, с цел да се отдадете на обичаните занимания. Време е да се насладите, да помислите за себе си, да се поглезите повече.

Дева – Усилията и многото насъбрана работа през миналите дни на седмицата са ви пристигнали малко допълнително. Може би би трябвало към този момент да измененията тактиката си, в случай че това, което сте правили до момента, не е дало нужните резултати.

Везни – Може да има известно напрежение в обкръжението ви, по тази причина гледайте по какъв начин да останете встрани, тъй че това да ви засегне допустимо минимум. Ако нещо ви интересува, не чакайте и поемете самодейността.

Скорпион – Ще осъзнаете, че животът е непредвидим... И този уикенд, в най-неочаквания миг, може да се случи нещо прелестно. Една фантазия може да се сбъдне много по-рано, в сравнение с си представяте.

Стрелец – Трябва да сте сигурни в себе си, с цел да опитате нови неща и да приемете измененията, които следва да настъпят в живота ви. Този уикенд се откъснете от отговорностите и се поглезете добре, заслужавате го.

Козирог – Не изисквайте прекалено много от себе си, тъй като намаляващата Луна понижава силата ви и няма да сте 100 % във форма. Трябва да се отпуснете. Избягвайте избухливи обстановки и се опитвайте да решавате нещата с дипломация.

Водолей – Бъдете доста далновидни и не оставяйте нищо на случайността, с цел да не пропуснете нещо значимо. Вашата благотворителност ще бъде възнаградена. Възползвайте се от почивния ден, с цел да си починете, да се отпуснете и да се насладите на това, което ви харесва.

Риби – Ретрограден Сатурн във вашия знак ви кара да се чувствате малко потиснати. Ще имате истински и остроумни хрумвания, които ще бъдат добре признати. Отворете се за любовта без упреци и ще почувствате, че нещата още веднъж проработят.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР