Това, че Слави Трифонов ще прави политически проект не е

...
Това, че Слави Трифонов ще прави политически проект не е
Коментари Харесай

Румяна Коларова: Стомната на Слави може да се счупи

Това, че Слави Трифонов ще прави политически план не е вест, от дълго време се очакваше. Това сподели в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия политологът Румяна Коларова.

И преди е имало опити за преобразяване на един ефирен план в политически. Трябва да подчертаваме въху поръчката, че неговият план ще бъде обвързван с референдума. Но по референдума към този момент има политически дейности и това е поръчка със задна дата. Освен че е със задна дата, има една неизясненост – къде ще се ситуира планът, каква ще бъде платформата и какво ще бъде финансирането, съобщи Коларова.

Трифонов неведнъж е тестван в социлогически изследвания какви резултати вероятно би имал - те са в необятен диапазон – от прескачане на прага на Народното събрание, до втора или трета политическа мощ. Преди време даже взе участие в избори, като поддържа едно младо момиче и събра не малко гласове за Варна – 30 000, уточни политилогът Георги Киряков.

Ясно е, че Слави Трифонов няма да се явява, той няма да бъде в политиката. Затова в подобен план е значимо тези, които се причисляват. В моментната обстановка нови лица нямат късмет. Колкото по-голям запас има да се привлекат хора с политически опит, толкоз по-големи са възможностите на плана, разяснява Коларова.

Трифонов ще има сметка разтвори ветрилото до дъно, популистки, несъмнено – ще бъде и обществен, и десен. Ако не се яви той като лице, това би било пречка пред политическия живот на плана. Нови хора постоянно са нож с две остриета – те могат да са доста прилични, само че може и да не стават изобщо за политиката, сподели Георги Киряков.

Винаги слагаме един етикет популист на ткива планове, само че това разбиране е тълкова необятно, че нищо не се споделя. Трифонов няма да може да комбинира ляво и дясно – в случай че поддържа Мая Манолова, това ще е ляво, само че ще бъде за сметка за поддръжката, която има като шоумен. Мисля, че тази поръчка е единствено средство да поддържа публиката, която има. Също по този начин е ясно, че това не е първият подобен политически план. Мисля, че в тази ситуация е годна поговорката "Един път дамаджана за вода, повторно дамаджана за вода, на третия път стомната се чупи ", акцентира Румяна Коларова.

По думите ѝ е дребна вероятността политическият план на Слави Трифонов да взе участие на локалните избори. Според нея преди този момент Трифонов би трябвало да наложи медийният си план като основа за политическия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР