Това, че Григор Димитров е един от най-сексапилните, да не

...
Това, че Григор Димитров е един от най-сексапилните, да не
Коментари Харесай

Списание People: Гришо е №9 сред най-сексапилните спортисти на планетата

Това, че Григор Димитров е един от най-сексапилните, да не кажем и най-сексапилният, мъж в света на тениса, е ясно на всички, даже и на неговите съперници. Преди години представители на мъжкия хайлайф бяха запитани кой е сътрудника им, който може да разтопи всяко едно женско сърце в публиката, като всички показаха Гришо. 

Усмивката, чарът и съвършената му височина вършат Григор един от най-желаните мъже в тениса, а в този момент той се подреди и до най-сексапилните в спорта. Българинът попадна в елитната ранглиста на списание People, нареждайки се до имена като Лео Меси и Неймар, както и до новия другар на Тейлър Суифт – Травис Келси.

Гришо заема девето място, побеждавайки сътрудниците си Матео Беретини от Италия и Франсис Тиафо от Съединени американски щати. Той също по този начин задминава с цели 11 места някогашният на Никол Шерцингер – Луис Хамилтън. Димитров също имаше дълга връзка с певицата, тъкмо след раздялата ѝ с водача от Формула 1. Нещата посред им обаче не продължиха вечно, като те прекратиха връзките си след три години. Сега Шерцингер е сгодена за Том Еванс, а Григор неотдавна се раздели с румънската сексбомба Мадалина Геня.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР