Това, че Глория е във връзка с много по-младия от

...
Това, че Глория е във връзка с много по-младия от
Коментари Харесай

Селска простотия! Глория в ефир за гаджето си: 5 години ме ухажваше, за да му позволя да се докосне до мен!

Това, че Глория е по отношение на доста по-младия от нея Добромир Добрев, е реалност от месеци насам. Добри е и първият мъж, който чалга примата си разрешава да покаже обществено, освен това с много фотоси - за разлика от предходните си мъже, които криеше като укривател партизанин.

Очевидно е за какво го прави - с цел да навири в очите на обществото с какъв хубав, млад и мускулест мачо е и по какъв начин, надали не, тя коства повече от младите девойки. Друг е въпросът за какво в действителност този младок е с нея, само че не това е тематиката през днешния ден.

Това, което шокира стотици консуматори в нета е последното изявление на Глория, в което тя брутално унизява Добри, като се прави на кралица, която е подала ръка с снизхождение на бедния и замърсен аргатин... Няма неистина, нито пресилване, а думите й са повече от доказателство.

" Ох, аз имам хиляди ухажори, обичана и търсена жена съм. Ето на, актуалният ми сътрудник ме ухажваше цели пет години, до момента в който му дам късмет и му разреша въобще да се допре до мен. Дано да оцени този късмет, който му е даден, само че ще забележим отсега нататък ", изцепи се Глория с звук и изражение, все едно фактически е кралица Елизабет (светла й памет).

Де факто даже самата кралица в никакъв случай не се е държала толкоз пренебрежително, което единствено още един път потвърждава какъв брой е умственият и нравствен багаж на баба Гло. " Тъпа селяндурка с комплекси и искания, които са без всякакво покритие ", попиляха я консуматори в нета.

Тагове: Добромир Добрев Глория добри баба Гло кралица Елизабет чалга
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР