Това беше всичко! Линдзи Вон се спусна за последно по

...
Това беше всичко! Линдзи Вон се спусна за последно по
Коментари Харесай

Това беше всичко! Линдзи Вон приключи кариерата си с бронз от световно!

Това беше всичко! Линдзи Вон се спусна за последно по спортната писта и сподели " Сбогом " на дейния спорт!

В последния си старт в кралската дисциплинираност тя завоюва бронзов орден от международно състезание!

Вон даде време от 1:02:23 в спускането в Оре, Швеция. Тя взе участие в надпреварата с трети стартов номер. В началото на седмицата американката претърпя грубо рухване в първия манш на супергигантския слалом. Тя обаче не се отхвърли от днешния (10 февруари) старт. Той пък се очакваше с голямо неспокойствие, защото Вон бе оповестила, че ще е финален в близо 20-годишната ѝ кариера.
Линдзи Вон падна брутално в предпоследния си старт (ВИДЕО) Американката въпреки всичко финишира и одобри овациите на публиката
На първо място приключи Илка Щухец, която донесе трета поредна международна купа за Словения с време 1:01:74. Втора се подреди Корин Сутер от Швейцария с време 1:01:97.
Линдзи Вон: Живот като на кино Контузии, несполучливи връзки, разходки по аления килим
Линзи Вон е двукратна международна шампионка от 2009 година Тогава тя завоюва първите места в спускането и гигантския слалом във Вал д'Изер, Франция. Красивата русокоска има и олимпийска купа от Ванкувър 2010 в спускането.

Снимка: Getty Images

Тя е четирикратна носителка на Световната купа по ски алпийски дисциплини. В богатата си кариера има 82 победи в стартове от най-престижната верига. Това я прави най-успешната скиорка и я слага на второ място по победи в историята след именития Ингемар Стенмарк (84 победи).
View this post on Instagram
SO EXCITED that all of the pieces from my @underarmour winter line are finally online!!! I worked so hard to make some amazing products for you guys. I believe it’s a great balance of performance and style! Stay warm and look good check the link in my bio or in my story highlights! lmk what you think!

A post shared by L I N D S E Y V O N N (@lindseyvonn) on Nov 12, 2018 at 9:53am PST

34-годишната Вон е едно от спортистките с най-вече почитатели на света! Освен с отличната си кариера на пистата, тя е известна и с атрактивните си фрагменти от фотосесии и в обществените мрежи, които оставят почитателите ѝ без мирис.

Снимка: Getty Images
Линдзи Вон – история за 100 травми и 101 завръщания (ВИДЕО) Американката още веднъж пребори болката и неприятния шанс и през днешния ден започва в Кортина д`Ампецо
Цялата кариера на американката бе белязана от жестоки травми. Заради следващата контузия тя промени проектите си да се отдръпна от ски пистата в края на сезона. Спускането в Оре бе надпреварата, което постави края на феноменалното показване на една от най-обичаните спортистки в света!

Бронзовият орден от международното е трети подобен за Вон. Освен двете международни трофеи, тя има и 3 сребърни оценки от шампионата на планетата. На олимпийските игри в Пьонгчанг тя завоюва бронз, а с изключение на купата в спускането от Ванкувър, именитата скиорка приключи трета в супергигантския слалом през 2010 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР