Това беше поредната много трудна година за Столичната община, трета

...
Това беше поредната много трудна година за Столичната община, трета
Коментари Харесай

Фандъкова: Въпреки кризите не спираме да работим за развитието на София

„ Това беше следващата доста сложна година за Столичната община, трета от този мандат и трета година на рецесии “, съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова, която направи равносметка пред Българска телеграфна агенция за миналата 2022 година за нея като кмет на София и за Столичната община.

„ Започнахме през 2020 година с коронавирус рецесията, която промени напълно метода ни на живот, на работа, промени проектите ни, наложи се някои от тях да бъдат радикално трансформирани. Надявам се всички жители и бизнесът да си дават сметка за това ", сподели кметът Фандъкова. За мен беше значимо да продължим развиването на града. Макар и с по-бавни темпове, само че да не стопираме, тъй като спрем ли, по-късно доста мъчно започваме изначало “, уточни тя.

„ Продължаваме да работим по остарелия бюджет, тъй че да осигурим дейностите в града и осъществяването на главните обекти за хората “, сподели столичният кмет.

Йорданка Фандъкова благодари на екипа си и на Столичния общински съвет за поддръжката му за значимите планове за града, само че и изрази страдание, че план-сметката по чистотата за 2023 година не беше призната от Съвета.

Това по думите ѝ е посочило, че рецесията и полемиките в Народното събрание са се трансферирали в Столичния общински съвет и че идната акция за локални избори се отразява на работата на градския парламент.

„ Ние ще продължим да изпълняваме нашите задания и се надявам политическите акции да не засягат толкоз трагично развиването на нашия град “, съобщи още столичният кмет.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР