Това беше невярно съобщение, заяви Тръмп пред Фокс нюз, преди

...
Това беше невярно съобщение, заяви Тръмп пред Фокс нюз, преди
Коментари Харесай

Тръмп: Не съм се крил в бункера, проверявах го

„ Това беше погрешно известие ", съобщи Тръмп пред „ Фокс нюз ”, преди да посочи, че е влезнал в предпазената зона, само че единствено за „ дребен, дребен, къс интервал от време ”.

Според „ Фокс нюз ” Тръмп е бил отведен в бункера в неделя.

Той самият твърди, че е слязъл там, само че единствено денем, а не през нощта, както се оповестява, и че го в направил, с цел да извърши „ инспекция ”.

„ Отидете там, някой ден може да ви потрябва. Отидете там, аз слязох. Погледнах го. Беше денем. Това не беше проблем ”, съобщи Тръмп.

„ Прочетох за това като за нещо огромно. Никога не е имало проблем, в никакъв случай не сме имали проблем, никой в никакъв случай не се е доближил да ни сътвори проблем. Сикрет сървис прави невероятна работа да поддържа контрола над Белия дом ”.

Информацията, че Тръмп се е скрил в бункера, провокираха вълна от насмешки в обществените мрежи.

Това евентуално е измежду аргументите за решението на президента на Съединени американски щати да направи разходка в парка Лафайет, с цел да посети напръсканата със спрей от вандали черква наоколо.

Полицията със мощ разпръсна мирни протестиращи, с цел да разчисти пътя на Тръмп, който се движеше, обкръжен от десетки охранители. После той застана пред църквата за фотоси, до момента в който в ръка държеше Библия.

 

vesti.bg

 

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук . Потребителско име*:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР