Това беше един виц. Тези момчета (б.р. музикантите от оркестъра)

...
Това беше един виц. Тези момчета (б.р. музикантите от оркестъра)
Коментари Харесай

Данчо Лазаров за купона в Казанлък: Това беше един виц

" Това беше един анекдот. Тези момчета (б.р. музикантите от оркестъра) работят в хотела и предложиха да ни покажат по какъв начин се прави и да внесат нюанс ".

С тези думи вождът на българския волейбол инж. Данчо Лазаров изясни шумната забава до зори, предшествала Общото заседание в Казанлък, на което - инцидентно или не, през днешния ден той бе определен с пети следващ мандат отпред на федерацията.

Екип на bTV снима пиршеството в ресторанта на хотел в Града на розите, на което ромски оркестър забавлява мощните мъже на този спорт у нас, а и освен. Специален посетител на тържеството бе Александър Боричич. Сърбинът е ръководител на Европейската конфедерация и има съществена заслуга родната централа да получи домакинство на европейското състезание за дами следващата година.

" Трябваше да се обадите и да ви поканим персонално, а не да пускате такива неща. Но някои мои другари споделят, че няма неприятна реклама, въпреки че аз не ги обичам тези работи. От вас обаче отърване няма ", отсече Лазаров в изявление за bTV .

Възмущението на един от най-дългогодишните управници на спортна федерация в новата история на българския спорт бе подбудено от обстоятелството, че малкия екран ни не е подчертала върху чудесната стратегия с национални танци, а е пуснала само фрагменти с оркестъра и с момента, в който вицепрезидентът на централата Борислав Кьосев лепи банкноти върху челата и барабаните на музикантите.

" Трябваше да изпуснем парата след тежкото лято. Аз имам опит в ресторантьорския бизнес и по тази причина влязох в ролята на водач на това обикновено и добре проведено празненство ", оправда се Кьосев.

Данчо Лазаров разгласи още, че никой не е подготвен да го размени отпред на федерацията, а той продължава да работи, тъй като не се усеща изтощен. Даже в противен случай - прелестно му е измежду толкоз млади и можещи хора край себе си.

Запитан за какво не е разрешил на легендата Любомир Ганев да се кандидатира за президент вместо него, Лазаров разяснява, че 210-сантиметровият някогашен национал " би трябвало още доста да работи и да се учи ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР