Тотнъм уволни Нуно Еспирито Санто само четири месеца след назначението

...
Тотнъм уволни Нуно Еспирито Санто само четири месеца след назначението
Коментари Харесай

"Тотнъм" уволни мениджъра си след само четири месеца

Тотнъм " уволни Нуно Еспирито Санто единствено четири месеца след назначението му за управител на тима. " Шпорите " са на осмо място в класирането, като изостават с 10 точки от водача " Челси ", а в събота с 0:3 от " Манчестър юнайтед " в мач, в който нямаха прецизен удар във вратата.

Еспирито Санто беше назначен през лятото след дълго търсене на заместител на Жозе Моуриньо. " Тотнъм " стартира сезона добре и завоюва първите си три мача във Висшата лига, само че по-късно загуби пет от идващите седем срещи.

" Знам какъв брой доста Нуно и щабът му желаеха да съумеят и скърбя, че трябваше да вземe това решение. Нуно е същински благородник и постоянно ще бъде добре пристигнал тук. Искаме да му благодарим и да му пожелаем триумф в бъдеще ", сподели шефът на " Тотнъм " Фабио Паратичи.

Феновете на отбора освиркваха тима в мача с " Юнайтед " и особено Еспирито Санто за решението му да извади от игра Лукас Моура. Част от последователите стачкуваха и против притежателя Даниел Леви, както и против капитана на отбора Хари Кейн, който отбора през лятото.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР