Тотнъм ще направи опит да задържи Кристиан Ериксен в клуба

...
Тотнъм ще направи опит да задържи Кристиан Ериксен в клуба
Коментари Харесай

Тотнъм с готовност да вдигне заплатата на Ериксен на 200 000 паунда

Тотнъм ще направи опит да задържи Кристиан Ериксен в клуба и за задачата ще му предложи нов контракт със доста нарастване на заплатата, заяви Daily Mail.

В сегашния миг Ериксен получава прекомерно скромните за състезател от неговото равнище 80 000 паунда седмично. Датчанинът удостовери през юни, че му се желае да опита нещо ново.

Интерес към него през лятото проявяваха Реал Мадрид, Атлетико Мадрид и Манчестър Юнайтед, само че “шпорите ” съумяха да задържат 27-годишния нападателен халф.

Неговият контракт изтича идващото лято, което значи, че през януари Ериксен ще има опция да подписа прелиминарен контракт с различен клуб и да си тръгне без каквато и да е отплата. В клуба от северен Лондон обаче не са изгубили очакванията си да продължат съдействието с Ериксен и за задачата ще му предложат нарастване на заплатата на 200 000 паунда седмично. Футболистът към този момент е споделял, че парите не са единствения фактор, от който да зависи бъдещето му. Дори и да се съгласи на нов договор, той може да изиска да се включи в него изискване, което да му разреши да отиде в топ-клуб за закрепена цена. След прекосяването си в Тотнъм през 2013 година Ериксен вкара 66 гола и асистира за 86 в 278 мача. Въпреки това по равнище на заплата той не влиза и в първата десетка в своя клуб. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР