Тотнъм се очертава като най-активния отбор в последните часове на

...
Тотнъм се очертава като най-активния отбор в последните часове на
Коментари Харесай

"Тотнъм" се пробва за звезди на "Ювентус" и "Барселона"

" Тотнъм " се обрисува като най-активния тим в последните часове на трансферния прозорец в Англия за това лято. Финалистът в Шампионската лига се пробва да направи два огромни прехвърлянето преди крайния период през днешния ден.

" Шпорите " ще се опитат да привлекат Пауло Дибала от " Ювентус " и Филипе Коутиньо от " Барселона ". Шансовете за трансфер на Дибала са много по-големи, като съгласно английски и италиански медии офертата на " Тотнъм " от 70 млн. евро към този момент е била призната от " Ювентус ". Италианският първенец желае да продаде нападателя и преди този момент го предложи на " Манчестър Юнайтед ". Дибала обаче отхвърли да премине при " алените дяволи ". Според медиите има по-голям късмет аржентинецът да се съгласи за " Тотнъм ". Вчера " Скай Спортс " заяви, че " шпорите " преговарят с представителите на Дибала за заплатата му, като се пробват да намерят решение и с компанията, която дава отговор за имиджовите права на играча. 

В същото време мениджърът на " Тотнъм " Маурисио Почетино персонално е звънял на Филипе Коутиньо, с цел да го убеди да премине в " Тотнъм ". Двамата работиха дружно в " Еспаньол " през 2012 година Бразилецът е нежелателен от " Барса ", а в последните дни се заприказва, че е покрай трансфер чартърен в " Арсенал ". Очаква се " Тотнъм " също да изиска Коутиньо чартърен, защото " Барса " желае 90 млн. евро за играча.

" Тотнъм " обаче евентуално ще продаде Кристиан Ериксен. Датчанинът самичък пожела да премине в нов отбор още при започване на лятото. Интерес към него имаше от " Манчестър Юн ", само че през вчерашния ден " Скай Спортс " заяви, че " алените дяволи " са се отказали от трансфер на Ериксен и са прекратили договарянията за него, защото са се усъмнили в желанието му да премине на " Олд Трафорд ". Според шефовете на " Юнайтед " Ериксен желае да играе в " Реал " (Мадрид). 

" Манчестър Юн " ще наложи санкция на Ромелу Лукаку, който пропусна тренировки на отбора без позволение. В последните два дни белгиецът тренира с някогашния си тим " Андерлехт ". 26-годишният нападател желае да напусне и е мечтан от " Юве " и " Интер ". Очакваше се късно нощес " Интер " да насочи още една оферта за него, откакто предходните две бяха отказани от " Юнайтед ". 

Шампионът " Манчестър Сити " пък е доста покрай привличане на втори нов състезател. " Гражданите " ще вземат Жоао Кансело от " Юве " против 28 млн. плюс Данило, който към този момент мина прегледи в новия си отбор.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР