Тотнъм продължава да печели точки по възможно най-трудния начин, но

...
Тотнъм продължава да печели точки по възможно най-трудния начин, но
Коментари Харесай

Тотнъм се измъкна от нова издънка с гол в 96

Тотнъм продължава да печели точки по допустимо най-трудния метод, само че Антонио Конте изцяло осъзнава, че в края на сезона не е значимо по какъв начин, а какъв брой високо се е класирал клубът му. Успехът над Уотфорд е следващият извънредно сложен, само че и също толкоз скъп.

Давинсон Санчез бе героят за „ шпорите “ с точния си удар с глава в 96', когато той се озова на върха на центрирането от свободен удар на Хьон-мин Сон.

Поглед към статистиката демонстрира какъв брой тъкмо сложен е бил този триумф с 0:1, тъй като „ стършелите “ съумяха да блокират съвсем всички удари към вратата си, а останалите бяха избавени по решителен метод от вратаря Даниел Бахман.

Уго Лорис пък имаше шанс при една обстановка против младия Жоао Педро, тъй като французинът плонжира в краката му, с цел да избие топката в обстановка един на един. Дори някой по-строг арбитър можеше да реши, че има нарушаване и да отсъди дузпа, само че в последно време свикнахме толкоз доста с неубедителното съдийство във Висшата лига, че всяко решение на Робърт Джоунс в обстановката би трябвало да бъде признато равнодушно..

Трите точки за тима на Антонио Конте значат, че той се приближава единствено на две от топ 4, където сега се намира градския противник Арсенал и то с цели два мача повече.

Уотфорд пък към този момент е в серия от 6 следващи загуби и към този момент е рисково покрай зоната на изпадащите в средата на сезона.

Happy New Year, everyone.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР