Тотнъм допусна изненадваща загуба като домакин от Борнемут с 2:3

...
Тотнъм допусна изненадваща загуба като домакин от Борнемут с 2:3
Коментари Харесай

Черешките постигнаха сладка победа в самия край срещу Тотнъм

Тотнъм позволи изненадваща загуба като хазаин от Борнемут с 2:3 в мач от 31-я кръг на Висшата лига. Попаденията за " черешките " бяха дело на Матиас Вина, Доминик Соланке, и Данго Уатара, а за " шпорите " точни бяха Хьон-Мин Сон и Арнаут Данжума. С тази победа Тотнъм остава на 5-а позиция с актив от 53 точки, до момента в който Борнемут е към този момент 14-и с 33 пункта на сметката си.

В 14-а минута Хьон-Мин Сон показва чудесна ориентировка в наказателното поле, овладявайки брилянтен пас и отправяйки удар от придвижване в долния десен ъгъл. Иван Перишич асистира за попадението - 1:0 за Тотнъм. Малко по-късно Райън Кристи от Борнемут стреля от ръба на пеналтерията, само че топката мина на сантиметри над напречната греда.

В 38-а минута Доминик Соланке стигна до топката, изведе Матиас Вина в наказателното поле и последният означи с удивителен прехвърлящ удар, с цел да направи резултата 1:1.

Втората част Борнемут шокира Тотнъм, откакто в 51-а минута Доминик Соланке стигна до отскочила топка в наказателното поле и стреля право в задачата, в дясната страна на вратата. В 66-а минута " шпорите " имаха съществени искания за дузпа, а съдията реши самичък да преразгледа обстановката на монитора на ВАР, само че той не промени своето решение - углавен удар нямаше. 

В 88-а минута Арнаут Данжума доближи до топката на границата на наказателното поле и стреля от придвижване, без да се двуоми. Начинът, по който откри топката беше отличен и тя влетя право в долния ляв ъгъл - 2:2. Положението бе прегледано заради подозрения за засада на Хари Кейн, който обаче бе в пасивна позиция и попадението бе зачетено.

В петата минута на добавеното време Доминик Соланке показва страховит взор върху играта, намирайки Данго Уатара в наказателното поле с смело подаване, а ударът от придвижване на последния беше акуратен и попадна право в долния десен ъгъл - 3:2 за Борнемут.

Това бе и всичко по-интересно в конфликта. Борнемут победи Тотнъм с 3:2 в мач от 31-я кръг на Висшала лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР