Тотнъм демонстрира класа с жеста, който клубът направи към играчите

...
Тотнъм демонстрира класа с жеста, който клубът направи към играчите
Коментари Харесай

Тотнъм с жест към футболистите на аматьорския Марин

Тотнъм показва класа с жеста, който клубът направи към играчите от аматьорския Марин. Двата тима се срещнаха в четвъртия кръг на ФА Къп, като " шпорите " предстоящо нямаха никакъв проблем и разрушиха доста по-слабия си противник с 5:0, въпреки и със състав, построен най-вече от запаси.

За футболистите на Марин обаче това бе исторически дуел и лондончани взеха решение да им подарят нещо за спомен. Тъй като в изискванията на COVID-19 е неразрешено играчите да разменят фланелките си след мач, от Тотнъм взеха решение да подарят на съперниковите футболисти цялостен комплект от нови фланелки на " шпорите ".

Иначе клубът Марин ще получи над 300 000 паунда от вчерашния дуел с Тотнъм. 230 000 идват от виртуалните билети, които почитателите закупиха, с цел да оказват помощ на тима. Останалите са от телевизионните права за срещата и наградния фонд на шампионата.

The players are unable to swap shirts after the game due to Коронавирус protocols, so we've provided with a whole set of fresh match shirts as a souvenir of today's historic match
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР