Тотален обрат се случи с Виолета в последния епизод на

...
Тотален обрат се случи с Виолета в последния епизод на
Коментари Харесай

Ралица Паскалева призна нещо, което разтърси всички в Игри на волята

Тотален поврат се случи с Виолета в последния епизод на " Игри на волята ", а това, което й сподели водещата Ралица Паскалева пред всички, тя надали е очаквала да чуе или най-малко не тъкмо в този миг.

Невероятно показване на арената в " Игри на волята "  върна репутацията на Виолета в очите на феновете, която до момента беше подложена на водопад от рецензии и нападки, че се занимава само с интриги и злословия.

Да, само че точно Виолета съумя, дружно с племето си, да сплоти напъните и те да спечелят престой и храна в Резиденцията. Освен това се оказа и много по-съобразителна и бърза от Оряшкова, която с съображение е определяна като най-силната жена в шоуто - по-силна даже и от някои от мъжете, пише show.blitz.

Издръжливостта на Арената, която Виолета показва, накара феновете да преобърнат визията си за нея и да си трансформират небрежно мнението. И съдейки по мненията в обществените мрежи, този резултат към този момент е реалност.

И тв водещата Ралица Паскалева  се оказа изумена от Виолета, заявявайки пред всички след трагичната й победа: " Виолета, няма думи да опишат твоето показване през днешния ден. Беше блестяща… Слаба е тази дума. Беше фантастична! "



" Карахме го на завист и на адреналин, тъй като нищо друго не ни остана ", отвърна откровено Виолета, след което отхвърли да одобри заслугата за успеха единствено за себе си, наблягайки, че успехът е екипен. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР