Тотален хаос цари на летище София в натоварения празничен ден

...
Тотален хаос цари на летище София в натоварения празничен ден
Коментари Харесай

Пик: Тотален хаос на летище „София” – километрични опашки бавят полетите с часове

Тотален безпорядък царува на летище „ София ” в натоварения празничен ден в неделя, когато стотици българи употребили почивните дни към Коледа и Нова година, с цел да се приберат в родината, пробват още веднъж да отпътуват в чужбина, сигнализира човек на " Пик " на място. Напускането на страната през аерогарата се оказва задача невъзможна и полетите закъсняват с часове поради неуместната организация на родните летищни управляващи.

Шокиращия хаос на софийското летище е предизвикало безусловно километрична опашка на терминала за тръгване, демонстрира видео, изпратено до " Пик ". 

„ Подобен безпорядък е невъобразим даже в страните от третия свят. Летище „ София ” би трябвало да дава отговор пред управляващите за този парадокс, който предизвиква невиждани загуби и за самолетните компании и за пасажерите. Някои полети закъсняват с часове, единствено поради невъзможността хората да се чекират. Никой не дава пояснение, за какво опашките са километрични и толкоз постепенно се правят инспекциите ”, потресени са читатели на ПИК.

Припомняме, че организация ПИК още преди месеци сигнализира в свое следствие, че на столичното летище има голям проблем със скенерите, проверяващи пасажерите и багажа, а евентуално в този момент той е усложнен поради засилените инспекции около българското европредседателство. Явно обаче казусът тежи с цялостна мощ още от месици насам и индикативен е днешният безпорядък на столичната аерогара.

Потърпевши се оплакаха, че с цел да успее да мине, човек би трябвало да пристигна 3 часа по-рано, а организацията дефинират като цялостна липса на подпомагане. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР