Total War: PHARAOH“, следващата част от стратегическия франчайз, излиза на

...
Total War: PHARAOH“, следващата част от стратегическия франчайз, излиза на
Коментари Харесай

Total War: PHARAOH потaпя играчите в бурните събития от периода на Новото царство на Египет

„ Total War: PHARAOH “, идната част от стратегическия франчайз, излиза на пазара през октомври 2023 година, оповестиха SEGA® Europe Limited. и Creative Assembly Ltd. SEGA® Europe Ltd.

„ Total War: PHARAOH “ ще потопи играчите в бурните събития от интервала на Новото царство на Египет, където те ще имат опция да дефинират ориста на три велики култури, до момента в който се борят за оцеляване измежду катаклизмичния колапс на бронзовата ера.

Това е второто независимо заглавие на българското студио след извънредно сполучливата „ А TOTAL WAR SAGA: TROY “, която беше декларирана от повече от 7.5 милиона консуматори единствено в първите 24 часа от стартирането си на пазара.

„ Малко интервали са по-емблематични от Древен Египет; изпълнен с политически интриги, катаклизмични събития и грандиозни военни акции, това е идеалната среда за Total War заглавие “, сподели Тодор Николов от Creative Assembly. „ Като фараон, би трябвало да спасите Египет от ръба на заличаването и да преведете народа си през пагубния колапс на бронзовата ера. От вас зависи дали ще оцелеете или ще потънете в давност “.

Проправете своя личен път

Фараонът е мъртъв и хората от Египет, Ханаан и хетската империя се нуждаят от нов водач. Мнозина бленуват за фараонския престол, само че пътят към него е извънредно рисков. Като лидер на тези велики нации, би трябвало да преодолеете публичния колапс, да се изправите против естествени бедствия и да съумеете да отбраните хората си от нашествениците.

Photo credit: Creative Assembly

Изберете един от осемте ръководители на фракции от три богати културни центъра, всеки с неповторим жанр на игра, и поемете командването на неустрашими армии. Независимо дали сте непостижим посланик, дали влизате уверено в борба като непреклонен пълководец или причинявате безпорядък като смел пълководец, единственото значимо нещо е да станете лидер, който историята ще запомни.

Потопете се в античен Египет

От плодородните крайбрежия на река Нил до ветровитите, сухи пустини на Синайския полуостров и планинските скали на антична Мала Азия, това превъзходно образно пресъздаване на Древен Египет, Ханаан и Анатолия възражда невероятната хубост и жестокост на тези земи в най-бурната им ера.

Photo credit: Creative Assembly

Надвийте враговете си в епични динамични борби

Вражеските армии не са единствените провокации, които би трябвало да преодолеете на бойното поле. Поведете бойците си през неочаквани и трагични промени на времето като дъжд, непоносими горещини, гръмотевични и пясъчни стихии, които директно въздействат както на държанието на армиите на бойното поле, по този начин и върху терена на борбата. Също по този начин, огнените стрели и факли могат да причинят пожари, които бързо да се разпространят по бойното поле, до момента в който опустошават гори и предизвикват съществени вреди на селищата.

Photo credit: Creative Assembly

Персонализирайте акцията си

С чисто новата функционалност за персонализиране на акции всяка нова игра може да е тотално друга от предната. Изберете сами против какво да се изправите посредством уголемен набор от варианти за персонализиране на акцията като случайни начални позиции за всички фракции, подробни настройки на ресурсите, опция за избор на разнообразни естествени бедствия и доста други. С богат набор от благоприятни условия, подредете възможностите против себе си, с цел да се предизвикате или станете несравнима мощ и по този начин да олекотите пътя си към успеха.

Photo credit: Creative Assembly

Можете да поръчате авансово в този момент

Чрез предварителна поръчка в този момент играчите могат да се възползват от редица бонуси за ранно приемане, в това число опцията да вземат участие в уикенд с ранен достъп, козметичен пакет Avatar of the Gods и козметичен пакет Heart of the Shardana.

За повече информация по отношение на бонусите за предварителна поръчка, посетете секцията за „ Total War: PHARAOH “. Можете да поръчате авансово непосредствено от разработчиците в магазина на Total War: PHARAOH, или.

Photo credit: Creative Assembly


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР