Тошко Йорданов захапа двама бивши премиери.Ясно е, че не си

...
Тошко Йорданов захапа двама бивши премиери.Ясно е, че не си
Коментари Харесай

Тошко Йорданов, ИТН: Манталитетът на Кирил Петков е като този на Бойко Борисов

Тошко Йорданов захапа двама някогашни министър председатели.

Ясно е, че не си свършихме работата като четворна коалиция, в случай че работихме добре и държавното управление щеше да работи в този момент. Но желанието за власт в Кирил Петков, манталитетът е същият като на Борисов. Не може да работиш в екип, задължавайки сътрудниците ти да са като прислужници. Това заяви председателят на ИТН Тошко Йорданов в „ Седмицата “ по Дарик радио.

Като грешка той дефинира това, че дружно с водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов са се доверили на хора, които познават от дълго време. „ Никога не сме подхождали с концепцията, че хората са измамници и лъжци. Почтеността би трябвало да идва от управлението на партията. “

По думи на Йорданов хубавото на служебното държавно управление сега е, че носи по-чиста и ясна отговорност от тази по време на ръководството на четворната коалция.

„ Петков продължава да лъже. Не е невероятно да приказват за Министерство на регионалното развитие, тъй като щяха да сложат една комисия, която отпуска парите и щеше да е под техен надзор. Излизайки от държавното управление, те не могат да осъществят рекет върху компаниите. Не е допустимо да приказват за какво са подменяли на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево една незаконна организация с друга, по тази причина трансферират откровени нелепости за нас, нито едно от нещата, което споделиха за нас, не беше правилно “, твърди Йорданов, написа Novini.bg.

„ Човек когато е вътре вижда, че качеството на депутатите не е толкоз неприятно, от друга позиция, качествата на депутатите важи от водещата политическа мощ. Когато бяхме първа политическа мощ, за един месец успяхме да сменим изборния кодекс. В момента при тези, които управляваха не приехме съвсем нищо, актуализацията на пенсиите стартира също преди този момент. Затова и Минчев си отиде, тъй като си прави каквото си желае “, коментира Тошко Йорданов.

По негови думи ПП и Демократична България са почнали първи с плаващите болшинства, като даде за образец приемането на зеления документ. „ Плаващо одобриха гласовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи и постановиха зеления документ в цялата страна, “ съобщи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР