Тошко Йорданов отново взриви спокойствието в НС, като нарече Настимир

...
Тошко Йорданов отново взриви спокойствието в НС, като нарече Настимир
Коментари Харесай

Тошко взриви Настимир: Малка палава пеперудка, некадърен врачок

Тошко Йорданов още веднъж взриви спокойствието в Народно събрание, като назова Настимир Ананиев ( " Продължаваме промяната " ) " дребна палава пеперудка " и " несръчен врачок ".

Видимо сърдит, Ананиев отговори, че в действителност е бил " в една друга партия " - ДБГ на Меглена Кунева и ВОЛТ. А от времето в ДБГ помнел по какъв начин Йорданов ходел да се моли " на колене " на Меглена Кунева " да вземе сина му в Народното събрание ".

" Твърде персонално стана ", репликира го водещият съвещанието Росен Йорданов (ГЕРБ-СДС).

Тошко Йорданов още веднъж взе думата и сподели, че по това време синът му бил възпитаник в Италианския колеж и с цел да кандидатства в университет, трябвало да изкара стаж. Завършил е интернационалните връзки и японистика в елитния Лондонски стопански университет (LSE), уточни още депутатът на Слави Трифонов. Като в това време вметна, че " ние направихме грешката да издигнем кандидатурата на Меглена Кунева за президент ". Когато изискал да вземе сина му на стаж в Народното събрание обаче, тя се отнесла " човешки ".

Председателят на Народно събрание Росен Йорданов даде 15-минутна отмора " за усмиряване на пристрастеностите ", откакто Йорданов заплаши сътрудника си Ананиев. 

" Аз имам малко кофти темперамент... Не е добре да се срещнем уединено ", сподели той.

" Нека вендетата остане тук ", репликира го председателстващият.

През 2022 година Тошко Йорданов получи наказване за засегнатост в пленарната зала, откакто още веднъж назова Настимир Ананиев " врачок ". Думата идва от " гадател " - национален доктор, баяч.

Спорът сред двамата през днешния ден породи по време на чуването на вътрешния министър за наводненията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР