Тошко Йорданов бе категоричен, че няма да оттеглят кандидатурата на

...
Тошко Йорданов бе категоричен, че няма да оттеглят кандидатурата на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов с важно изявление за Каримански. Атаката

Тошко Йорданов бе безапелационен, че няма да отдръпват кандидатурата на Каримански, тъй като това е изнудване. Относно заплашителните SMS-и, изпратени на Каримански, той съобщи, че натискът да се отдръпна идва от „ Продължаваме промяната “ и министър-председателя

„ В инфраструктурата на България има голям проблем. Министерството на районното развиване и благоустройството на практика не работи и е блокирано. Не може да поправи нито една дупка, нито една мантинела, нито да построи един метър нов път “. Това сподели по БТВ заместник-председателят на „ ИТН “ Тошко Йорданов.

„ Знаейки това нещо, през днешния ден нашите сътрудници от Политическа партия и Българска социалистическа партия, в това число Демократична България и с гласовете на „ Възраждане “, си разрешиха да блокират за следващ път Министерство на регионалното развитие. Това, което направиха е неуместно. Парите за пътища са пари, които даваме и нашите сътрудници ги блокират и не ги дават все едно са техни “, разяснява Йорданов. „ Недопустимо е сходно нещо, за което имаме единодушие, да се играе долно. Ако това е политическа игра, това е безсрамие, тъй като се залага животът на хората. Министерство на регионалното развитие сега е пленник и в случай че нещо се случи, виновността не е в министър Караджов “, безапелационен бе Тошко Йорданов.

По думите му казусът от неплащането е, че нито една компания не работи и министърът няма механизъм, с който да ги накара да работят. Йорданов съобщи, че има общо решение във връзка с Министерство на регионалното развитие и осъзнаване на казуса и съгласно него съдружните му сътрудници го употребяват за разменна монета Има Такъв Народ да отдръпна кандидатурата на Каримански за началник на Българска народна банка.

„ Имаше подмятания от представители на Министерски съвет в тази посока - че е разменна монета. Да използваш за разменна монета живота на хората против нещо като това какъв да е гуверньор на Българска народна банка е много невисок морал, в случай че това е по този начин “, съобщи той.

 

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР