Торонто е в траур заради касапницата по най-дългата улица в

...
Торонто е в траур заради касапницата по най-дългата улица в
Коментари Харесай

Ужасяващи подробности от Торонто: Убиецът бил женкар и умишлено карал по тротоара, за да гази наред!

Торонто е в печал поради касапницата по най-дългата улица в Северна Америка и студентът Алек Минасян, който е карал микробус 1 километър по тротоара, с цел да гази хора. Това сподели в „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия кореспондентът на БНР в Канада Моника Мирчовска.

„ Убиецът се движил с над 60 км/час, газейки всички по пътя си. На 3 км е спрян от служител на реда. Излизайки от вана, мъжът е изкрещял „ Имам оръжие, застреляй ме! “. Бръкнал е в джоба си, имитирайки, че е въоръжен. Полицаят обаче е показал самообладание и съумял да го арестува “, споделя кореспондентът на националното радио от Торонто.

„ Когато автомагистрала е затворена, това провокира огромен безпорядък, а тук всичко бе затворено. Свидетели описват разтърсващи неща. Засега държавното управление извънредно внимателно приказва за терористичен акт. Необходимо е да се съберат доказателства “, прибавя тя.

„ Знае се, че килърът е коцкар. Флиртувал е с доста дами във Facebook “, сподели още Мирчовска.

" Той го правеше безусловно целеустремено. Умишлено газеше всеки, който се изправи на пътя му. Беше ужасяващо. " Такива са думите на един от очевидците на смъртоносния акт в Торонто, където мъж прегази, умъртви 10 души и рани още 15.

" Седях си в кафето, до момента в който ванът минаваше и всички крещяха „ Спри вана”, само че той единствено даде газ и мачкаше наред. Видях три натрупа да лежат на земята пред мен ", споделя различен свидетел.

" Хората пред мен летяха ", добави младо момче, което също в никакъв случай няма да не помни случилото се пред очите му.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР