Тористите Лий Андерсън и Брендън Кларк-Смит драматично напуснаха поста си

...
Тористите Лий Андерсън и Брендън Кларк-Смит драматично напуснаха поста си
Коментари Харесай

Най-добрите тори Лий Андерсън и Брендън Кларк-Смит се оттеглиха като огромен удар за Риши Сунак

Тористите Лий Андерсън и Брендън Кларк-Смит трагично напуснаха поста си на заместник-председатели на партия в голям акт на непокорство на Риши Сунак.

Двойката застана на страната на близо 70 твърдолинейни бунтовници, настояващи за усилване на главния законопроект за сигурността на премиера в Руанда и се очакваше да бъдат уволнени довечера. Г-н Кларк-Смит беше на високопоставената служба единствено седем седмици, преди да нанесе стремглавия удар на премиера.

Очаква се също по този начин залитащият се министър председател да уволни младши министър Джейн Стивънсън, която сподели на депутатите, че си отива да „ насоча огъня си “ към него. Триото се причисли към десетки тори от задната пейка, които споделиха, че проектът на господин Сунак не стига задоволително надалеч. Поправка, импортирана от десния сър Бил Кеш, беше подкрепена от 68 депутати - проблеми с правописа за премиера.

В взаимно писмо господин Андерсън и господин Кларк-Смит споделиха, че към този момент не могат да бъдат обвързани с групово отговорност, казв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР