Торино. Порто елиминира Ювентус на 1/8-финала в Шампионската лига след

...
Торино. Порто елиминира Ювентус на 1/8-финала в Шампионската лига след
Коментари Харесай

Порто елиминира Ювентус на осминафинала в Шампионската лига след продължения

Торино. Порто отстрани Ювентус на 1/8-финала в Шампионската лига след същински трилър на " Алианц Стейдиъм " в Торино! Срещата предложи доста страсти, пет гола, продължения, само че най-после " Драконите " ликуваха, въпреки да изгубиха с 2:3. Така общият резултат от двата мача е 4:4, само че Порто се класира на 1/4-финал поради повече маркирани попадения на непознат терен.

В постоянното време гостите поведоха посредством Серджо Оливейра от дузпа в 19-ата минута, само че Федерико Киеза обърна нещата в интерес на италианците с два гола в 49-ата и 63-ата минута. Междувременно полтугалците останаха в понижен състав след малоумен червен картон на Мехди Тареми в 54-ата минута.

Въпреки това те докараха мача до продължения, а там съумяха да вкарат втори гол посредством Серджо Оливейра в 115-ата минута. Юве бързо върна интригата в 117-ата минута посредством Адриен Рабио, който вкара трети гол за своя отбор, само че в последна сметка този резултат не бе задоволителен за торинци, които още веднъж отпадат прекомерно рано от шампионата.

Така Порто съумя да отстрани Ювентус поради повече маркирани голове на непознат терен и продължава на 1/4-финал в шампионата. " Старата госпожа " още веднъж не съумя да отбрани огромните си упоритости и се сбогува с конкуренцията на прекомерно ранен стадий.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР