Тори бяха призовани да изложат как планират да забранят вноса

...
Тори бяха призовани да изложат как планират да забранят вноса
Коментари Харесай

На торите беше казано да очертаят план за забрана на вноса на трофеен лов, докато часовникът тиктака пред общите избори

Тори бяха призовани да изложат по какъв начин възнамеряват да забранят вноса на трофеен лов, до момента в който часовникът тиктакаше до общи избори.

Партията даде обещание да спре английските ловци да връщат болните си сувенири от пътувания за пукотевица в чужбина. Но законопроектът на частен член - подсилен от Mirror - за въвеждане на възбраната беше осуетен от Лордовете, застрашавайки ходовете за въвеждане на възбрана. Има възобновени опасения, че законодателството може да не влезе в устава, преди гласоподавателите да отидат до урните.

В писмо до Кампанията за възбрана на лова на титли, забелязано от Mirror, министърът на околната среда Ребека Пау настоя: „ Правителството поддържа изцяло законопроекта за ловните титли при приемането му в Народното събрание. Въпреки че признавам, че има забележителен спор по отношение на трофейния лов на застрашени животни, споделям вашето отчаяние, че законопроектът не мина стадия на комисията в Камарата на лордовете. Ще продължим да работим за осъществяването на този значим ангажимент в м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР