Топлото време накара стотици младежи да излязат в градинката пред

...
Топлото време накара стотици младежи да излязат в градинката пред
Коментари Харесай

Стотици нарушават забраната за седене по пейките в София, полицаи ги разгонват

Топлото време накара стотици младежи да излязат в градинката пред Министерството на защитата и тази до Народния спектакъл в столицата, да седнат по пейките и да пият бира, като с това нарушиха заповедта на министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев, която не разрешава седенето по пейки в парковете, написа в репортаж БГНЕС.
" Екип на полицията с високоговорители на няколко пъти предизвести жителите да станат от пейките, с цел да не нарушават разпоредбите. След като младите не обърнаха внимание на предизвестието на управляващите, се наложи силите на реда да слязат и да създадат пешеходна обиколка в градинката, което бързо накара младежите да станат и да се пренесат другаде. Имаше и „ разсеяни “ жители, които не бяха чули апелите за освобождение на пейките, тъй че са наложи служителите на реда да отидат при тях за ги помолят да не нарушават закона.
Така се оказа, че двама служители на реда трябваше да разгонят стотици извършители на санитарно-хигиенните правила, написани от здравния министър ", оповестяват още от организацията. 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР