Топлофикация е един мой Хари Потър, който с магьоснически способности

...
Топлофикация е един мой Хари Потър, който с магьоснически способности
Коментари Харесай

Топлофикация е магьосник в събирането на пари, впечатлена Манолова

" Топлофикация " е един мой Хари Потър, който с магьоснически качества прибира парите от джобовете на столичани. С тези думи омбудсманът Мая Манолова разгласи борбите, които е почнала, само че не е довършила през последната година от назначението ѝ за омбудсман.

Поводът за сравнението тя взе от диалог с умна млада дама, която ѝ припомнила, че преди да издаде бестселъра си Джоан Роулинг е обиколила 12 издателства и е получила 12 отхвърли. Затова и омбудсманът Мая Манолова бе безапелационна, че няма да се откаже от тази борба.

 КЕВР и Общината да управляват Топлофикация, прикани Манолова Обновена
КЕВР и Общината да управляват Топлофикация, прикани Манолова

Инвестициите, които сдружението прави, влизат в цената на силата

Пред постройката на монополното сдружение - " Топлофикация " - София, тя напомни, че с един различен Хари Потър - напълно неотдавна е съумяла да се оправи и засяга - ЧСИ-та. Недовършени обаче оставали битката с банките, колекторските компании, компаниите за бързи заеми, двойният стандарт в храните.

 И ЧСИ към този момент дават отговор за вреди от надвзети задължения
И ЧСИ към този момент дават отговор за вреди от надвзети задължения

Отхвърлиха концепцията за 10-годишна отминалост за необезпечените вземания на длъжници

Манолова изрази вяра напълно скоро да се оправи с различен един Хари Потър, който по думите ѝ се крие от своите служащи с цел да не им заплаща. Тя бе безапелационна, че няма да отстъпи от идеята против модерното иго. По думите ѝ нито една от идните борби няма да бъде лесна, няма да завърши бързо. Манолова заявява, че няма да се откаже и от десетките хиляди съответни проблеми на жители.

За интервала 20 октомври 2016 година - 20 октомври 2017 година над 63 хиляди души са потърсили подпомагане от омбудсмана , 22 607 тъжби са постъпили в институцията. От тях 11 964 са завършени. Най-много тъжби са подадени от столичани, следвани от жителите на Пловдив, Варна, Бургас, Плевен.

 Борисов поддържа законодателните начинания на Манолова
Борисов поддържа законодателните начинания на Манолова

За битка с модерното иго и пълномощията на ЧСИ-тата

Най-много тъжби са постъпили за нарушени права на потребителите , следвани от обществени права и правото на благосъстоятелност. В топ 6 на жалбите са Топлофикация - София, следвани от електроразпределителните сдружения, ВиК операторите, банките и административното обслужване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР