Топли вълни, нощно изпотяване, емоционален дисбаланс са най-честите симптоми на

...
Топли вълни, нощно изпотяване, емоционален дисбаланс са най-честите симптоми на
Коментари Харесай

Тази билка идва в помощ при менопауза

Топли талази, нощно изпотяване, прочувствен дисбаланс са най-честите признаци на менопауза. Те са предизвикани от естрогеновият недостиг в тялото на дамата. Но съществува билка, която може да служи като подражател на естрогена.

Червената детелина оказва помощ за балансирането на хормоналните смени в тялото, като поддържа равнищата на естроген. В допълнение тя тонизира гладката мускулатура на кръвоносните съдове и пречиства кръвта.

 билка iStock

Билката съдържа един от най-мощните антиоксиданти – витамин Е, както и калции, магнезий, калий, витамин С, и доста други потребни субстанции. На тях се дължат противовъзпалителните, успокоителните, антиспазмолитичните ѝ свойства.

Препоръчително е да се консултирате с персоналния си доктор, преди да започнете да приемате алената детелина.
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  Четири смислени хрумвания за инвестиция в образованието на децата Обратно в час Четири смислени хрумвания за инвестиция в образованието на децата  За яхтата на двойкаджията Обратно в час За яхтата на двойкаджията  Непослушните деца стават по-успешни възрастни Обратно в час Непослушните деца стават по-успешни възрастни Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР