Топли слънчеви лъчи, коктейл на , планински преход или пък

...
Топли слънчеви лъчи, коктейл на , планински преход или пък
Коментари Харесай

Как да се насладим на лятното слънце, без да се притесняваме от изгаряне?

Топли слънчеви лъчи, коктейл на, планински преход или пък просто елементарна градска разходка в парещ юлски ден... Може би това са картините на съвършеното лято за всички негови фенове. Признавам, и аз съм ревнив фен на този сезон. И от време на време се унасям, когато посрамвам кожата си на видимо безвредните и галещи лъчи. Рисковете от това съзнавам чак когато усетя досадните сърбежи и зачервявания по кожата. Но какво да се прави, суетата ми не разрешава върху тялото си да нося пълен и лоен пласт от слънцезащитен артикул... А и не мога да устоя на желанието си да се намокря изключително когато наоколо има ветровит басейн. 



Всички мои терзания, свързани с тена, се изпариха, когато организирах консултация с кожен лекар. Препоръча ми продуктите на за невидима, само че осезаема отбрана. Разбира се, когато чух името на тази непозната за мен марка, изпитах огромно съмнение. Като фен на летните дни съм минал през редица тествания и артикули в търсене на съвършеното решение за хубав загар. Използвал съм както скъпа слънцезащитна козметика на реномирани марки, по този начин и артикули, закупени от елементарни дрогерии. Към бягството сред другите марки можем да прибавим и особеностите на моята кожа: сензитивна на изгаряне, татуирана, с белези и податлива на раздразнения. Ето за какво не бихме били надалеч от истината, в случай че кажем, че тялото ми стана своего рода тестов полигон за голям брой вещества със съмнителни качества.

Въпреки терзанията, взех решение да закупя продуктите на , марка, основана на дерматологична експертиза и растителна естественост. Съветът на кожния лекар бе да започна с A-DERMA PROTECT X-TREM SPF50+ Невидим стик и A-DERMA PROTECT Невидим флуид. По думите му, подходящи за моята склонна към омазняване кожа, само че и в унисон с динамичния аспект на всекидневието ми. С неспокойствие се прибрах и разгледах описанията на новите придобивки. На думи те правят чудеса. 



Остатъчната нотка на скептицизъм ме съпътстваше през целия ден. В нетърпението си нанесох от флуида и непринудено се насочих към открит басейн, където обичам да извозвам лятното си време. Учудващо за мен, той попи напълно в кожата ми единствено за минути. Едно положително начало преди същинския тест. Тестът ми стартира с припичане под горещите лъчи. В случай че не употребявам слънцезащитен артикул, кожата ми може да бъде повредена от разнообразни дразнители: UV, UVA, UVB лъчи и доста други фактори, които да оставят мъка след деня на плажа. Но не и с невидимия флуид за тройна отбрана за уязвимата кожа. Патентованата фотопротективна система с най-малко филтри пази кожата от нездравословните резултати на слънцето, а маслото от кълнове от овес Rhealba® укрепва кожната преграда и съхранява клетъчния капитал. Действията му не стопират дотук, само че надали всички биха могли да бъдат разказани в няколко реда. А най-хубавото е, че продуктът е невидим – по този начин мога да бъда спокоен и за визията си. 

Удоволствието от плажуването не бе помрачено даже когато се любувах на хладната вода в басейна. Това е по този начин, тъй като използвах устойчивия на вода и пот незабележим стик. Оттогава той ме следва във всички градски и плажни завършения. От неговата невидима отбрана се възползвам и по пътя си към дома, като за оптималната предварителна защита от изгаряне нанасям още напълно малко от прелестния артикул. Протекцията с фактор SPF50+ ми служи и по време на планинските преходи, които организираме с другари през уикенда. Защитата ни е подсилена от маслото от кълнове от овес Rhealba® с антиоксидантно деяние и подпомагащо клетъчния детокс. Да, всички се възползваме от свойствата на невидимия стик освен поради джобния му формат, само че и поради това, че е подобаващ за всички възрасти. Доказателство за това са тестванията, извършени в рискови условия на разнообразни видове кожа. 



Когато слънцето напича безмилостно градската среда в обедните часове, използвам и защитния спрей за уязвима кожа. Периодично възобновявам нанесения пласт за цялостно успокоение. Вечер пък изпитвам приятност от това по кожата ми да се разлее A-DERMA PROTECT AH Възстановяващ лосион за след слънце с хиалуронова киселина, с хидратиращо деяние. За разлика от доста други сходни артикули, той не предизвиква раздразнения по тялото ми. Това се дължи на съставките с естествен генезис, които съставляват цели 91% от лосиона. Доверявам се на и тъй като формулата на слънцезащитните артикули щади околната среда и морските организми със своето свойство за бързо разграждане. 

Изглежда, ще има място в джоба ми чак до момента в който силата на лъчите стартира да отслабва в средата на септември. Дотогава ме чакат още доста коктейли на плажа и дълги дневни разходки. Лятото е толкоз малко, а насладата, която ни носи, остава през цялата студена част на годината. Какво чакате тогава? Грабвайте плажната чанта или туристическата раница и се отправете на едно незабравимо лятно премеждие под знака на лекия бриз. И не забравяйте за слънцезащитата. Днес тя към този момент е един джобен и в действителност мощен приятел с ненатрапчиво наличие. Кожата ви заслужава пълноценни грижи, а в този момент те са по-достъпни отвсякога.

 

С поддръжката на 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР