Топ моделът Маги Сидерова ще посрещне Великден в нов дом,

...
Топ моделът Маги Сидерова ще посрещне Великден в нов дом,
Коментари Харесай

Маги Сидерова посреща Великден в нов дом, Вълчанова в планината, Лейди България на плаж...

Топ моделът Маги Сидерова ще посрещне Великден в нов дом, разкри пред „ Телеграф “ самата тя.

Това ще е първото Възкресение Христово на хубавицата в новата ѝ къща, в която с половинката й живеят от няколко месеца. Планира да боядисва яйца и да се отдаде на фамилен уют.

Мис България Маги Вълчанова ще посрещне Великден с децата си. Ще съблюдава всички обичаи, а на връх Великден се надява на хубаво време, с цел да могат дружно със фамилията й да си създадат един прекрасен и дълъг поход в планината.

Лейди България Свят Марина Байчева ще посрещне Възкресение в Солун. Хубавицата отпътува за южната ни съседка с огромна компания другари и ще изкара там три дни.

Носителката на купата Мисис баба Дони Василева ще чества за първи път Великден при майка си във Варна. Двете към този момент са имали своята първа Коледа, а в този момент следва да споделят и Възкресение дружно.

Малкият наследник на Джулиана Гани навършва тъкмо три месеца на Великден. Мис Силикон се вълнува доста, тъй като това е първият Великден на малчугана. Ще събере цялото си семейство в Пловдив.

Мисис България Вселена Оксана Желяпова отпътува с децата си за нейния роден град Твърдица в Молдова. Там ще прекара празниците с прабаба си и всички нейни родственици.

Мисис България Вселена Станислава Василева ще лети за Дубай в деня на Великден. Ще съблюдава всички обичаи у нас, дружно с децата си ще боядисва яйца на велики четвъртък. В емирството ще прекара с цялото си семейство 10 дни.

Мис България Вселена Вероника Стефанов а ще посрещне Великден в София, само че ден по-късно ще замине с цялото семейство за Виена. По традиция всяка година празника красивата миска посреща в дома на баба си в Земен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР