Топ-красавиците присъстваха на дамската предпремиера на „Предприемачът”, дебютната книга на

...
Топ-красавиците присъстваха на дамската предпремиера на „Предприемачът”, дебютната книга на
Коментари Харесай

Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова и Маги Вълчанова замениха подиума с предприемачество

Топ-красавиците участваха на дамската предпремиера на „ Предприемачът”, дебютната книга на Пламен П. Попов. Домакин на събитието бе книжовен клуб „ Чети с нас” в столичния хотел Маринела. Най-вълнуващите страници от книгата, в които Пламен П. Попов разкрива по какъв начин е минал през редица провали, с цел да стигне до върха и по какъв начин, като тинейджър, волята и характера му оказват помощ да преодолее наркотичната взаимозависимост, прочете Ина Симеонова – създател на платформата за незрящи – „ Книгата, която чета”.

„ Предприемачът” ще бъде показана в Бургас/24.04, Варна/25.04, Шумен/26.04, Русе/27.04, Велико Търново/28.04, Плевен/29.04, формалната премиера е в София в Софийски университет на 17-и май. Дамите, които бяха мнозинство в препълнената зала, участваха и в съпътстващ семинар на тематика „ Магията на баланса”, воден от лектора Ася Иванова, част от вдъхновяващия екип на Пламен П. Попов.

Тя бе показана от самия създател на „ Предприемачът”, а извършения от нея тренинг имаше за цел да покаже посредством на практика извършения, по какъв начин щастливият и сполучлив живот е вероятен, когато всяка жена сложи себе си преди всичко и предприеме избрани дейности, с цел да го реализира. Най-активен участник в уъркшопа бе шестата по хубост в света – Жени Калканджиева, която разкри пред аудиторията своите най-съкровени фантазии и упоритости.

Тя показа пред множеството поредност от планове, част, от които е работата с младежи в областта на здравословния метод на живот, построяването на персонален жанр, грижата за околната среда, реализиране на убеденост и разпоредителност. Гостите в залата, измежду които носителката на купата Лейди България, 2015- Флавия Александрова, Djane Monique, младата певица Мартина Иванова, пр-експертът Ани Халваджян и други, приветстваха смелостта й.

Вдъхновена от откровеността на Жени, една от участничките, водена от желанието си да победи съмненията си и да повярва в себе си, тя излезе на сцената и се изправи пред най-големия си боязън – този от отменяне. Напътствана от Ася Иванова и Пламен П. Попов, Йорданка прескочи всички бариери и насърчена от аплодисментите на публиката се обади на своя обичан с радостната вест, че до края на април се връща при него в Барселона, дружно с детето си. Уъркшопът бе практическото доказателство на тезата, върху която е построена дебютната книга на Пламен П. Попов, че бизнесмен не е човек, който управлява голям бизнес или разполага с човешки и финансов запас.

Предприемач е всеки човек, който има вяра в себе си, работи и реализира резултати, подобрявайки, освен персоналния и професионалния си живот, а и качеството на заобикалящата го среда. „ Магията на баланса”, извършен в границите на предпремиерата на „ Предприемачът” е част от поредност двудневни на практика семинари за дами, които включват работа по екзистенциални тематики от живота: обич, взаимоотношения, пари, здраве и професионално развиване. Всеки семинарен цикъл се организира в границите на три уикенда и приключва с ритуали на женствеността. Партньори на събитието бяха Винарска маза „ Братя Минкови” и „ Захарен комбинат „ Кристал”, АД Пловдив.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР