Топ готвачът и актьор Петър Бъчваров, по-известен като Ути, е

...
Топ готвачът и актьор Петър Бъчваров, по-известен като Ути, е
Коментари Харесай

Ути Бъчваров спретна див купон за рождения си ден, но накрая завърши в спешното

Топ готвачът и артист Петър Бъчваров, по-известен като Ути, е отпразнувал с шумно празненство 50-ия си празник. Кулинарят събрал на рождения си ден на 1 март близки и другари в изтънчен ресторант наоколо до НДК. За страдание, празненството завършило не по най-хубавия метод за юбиляра, описаха пред " Уикенд " участвали.

Купонът, който бил същинско кулинарно угощение, почнал още в 11 часа сутринта. Масите били отрупани с вино, ракия и разнородни мезета. Специално за дечурлигата, които участвали на тържеството, Ути направил детски ъгъл, а менюто на хлапетата било подбрано по този начин, че да угоди и на най-злоядите малчугани. Телевизионният любим получил доста дарове, а най-ексцентричният му подарък бил жив коч.

На купона Ути бил кокетен с велурени кафеви бермуди и зелена риза с елече от горната страна. Вместо колан, на кръста си водещият на " Животът е апетитен " завързал големи мартеници. Бъчваров обърнал няколко коктейла, след това пял и танцувал с двете си щерки – 2-годишните близначки Далия и Ружа. В разгара на джамборето едрогабаритният кулинар се качил на една от масите и траял да танцува. Докато се вихрил обаче, Ути изгубил равновесие и се строполил на земята, описаха очевидци на сакатлъка.

Актьорът се претърколил на пода, а гостите се втурнали, с цел да го вдигнат, изплашени, че е получил комоцио. Когато зърнали окървавената му глава, децата се разпищели. Възрастните също се уплашили, че си е пукнал черепа и незабавно го откарали в " Пирогов ". Там лекарите зашили с няколко шева раните по главата му и го отпратили да си почива у дома. По думите им, раните не били изключително съществени.

Легенди се носят за купоните, които Ути провежда на рожденните си дни. На тях постоянно имало една група от непознати за него хора, които се появявали неканени около останалите му посетители.

" Като дете се веселя на подаръците. До преди няколко години на рожденните ми дни се жулеше водчица, уискенце, пиеше се повече вино. Сега модата е да се пият коктейли. Здраво се жулят коктейли – мохито, текила, куба либре, маргарита и блъди мери. Човек обаче би трябвало да знае, че коктейлът е подло нещо, тъй като нямаш спирка ", философства Ути.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР