Топ дизайнерката МЕГЗ се оплака в инстаграма си вчера, че

...
Топ дизайнерката МЕГЗ се оплака в инстаграма си вчера, че
Коментари Харесай

МЕГЗ жертва на телефонен тормоз

Топ дизайнерката МЕГЗ се оплака в инстаграма си през вчерашния ден, че телефонът й не стопира да звъни. Красавицата показа колаж от фотоси на пропуснатите повиквания, които безусловно са всяка минута.

Нейни почитатели й звънели непрекъснато, с цел да споделят, че я обичат. Първоначално Мегз отговаряла на позвъняванията, тъй като не желала да ги разочарова тъй като били най-вече деца и по малко. После, обаче, някое от децата споделило телефона на дизайнерката в интернет. От там всички почитатели на хубавицата почнали да й звънят, с цел да споделят, че я обичат. Така обстановката излязла отвън надзор и стотици деца не спирали да звънят по през целия ден. Някои се обаждали по 10 следващи пъти. Без да чака Мегз се оказала в непоносима обстановка, тъй като телефонът към този момент 4ти ден не спирал да звъни и тя не можела да прави нищо.

Ето какво сподели самата тя на почитателите си по тематиката:

“ Деца, през днешния ден желая да приказваме за нещо доста значимо и съществено. Някой от вас е разгласил телефона ми в YouTube и в този момент той не стопира да звъни - безусловно всяка секунда. От сутринта в 7 до измежду нощите. Някои от вас ми звънят по 11 пъти без да стопират и се постанова да ги препречвам. Моля ви, не ме карайте да стигам до там да ви препречвам, тъй като се усещам извънредно. Деца, желая да ме разберете, аз работя по през целия ден и няма по какъв начин да давам отговор на всяко позвъняване... в миналото когато ви чувах се усещах толкоз щастлива, тъй като вие стопляхте всеки мой ден, само че тогава бяхте по 5-6 дневно. Сега е безусловно всяка секунда и аз физически не мога да отговоря на всички . Деца, желая да ме разберете и да осъзнаете, че всеки от нас има работа и задължения и това не значи, че не ви обичам. Обичам ви толкоз доста, просто не мога да давам отговор. И даже в този момент се усещам толкоз гадно, тъй като знам, че вие звъните просто да кажете, че ме обичате и да ми дадете любовта си и тя е толкоз значима за мен, само че просто в действителност е всяка секунда и не мога да отговоря ”. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР