Too Good To Go е приложение, което помага на клиентите

...
Too Good To Go е приложение, което помага на клиентите
Коментари Харесай

„Купих Morrisons Too Good To Go за £3 – един артикул си струваше цената на цялата чанта`

Too Good To Go е приложение, което оказва помощ на клиентите да бъдат по-екологични, като ги свързва с заведения за хранене и магазини с непотребни непродадени храни, което значи, че можете да се възползвате оптимално от тях - на в действителност добра цена.

Всеки желае да спести малко пари тук и там, тъй че в случай че можете да спестите пари, като в същото време спасите планетата - Too Good To Go е приложението за вас. Независимо дали ви харесва остатъчна закуска от хотелски бюфет или желаете да опитате шанса си в най-близкия магазин за месо, когато изберете чанта изненада, вие безусловно нямате визия какво може да има в нея - само че това е половината от заниманието.

Например, една жена заплати £6,50 за чанта Aldi и получи 17 пакета гъби - тъй че, когато отидох да взема поръчката, която бях направил в локалния Morrisons, се надявах на малко повече многообразие.

Едно нещо, което би трябвало да отбележите при чантите Too Good To Go е, че би трябвало да сте бързи. Поръчайте ги ден преди да имате потребност от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР