Тонислав Попов е новият главен финансов директор, член на борда

...
Тонислав Попов е новият главен финансов директор, член на борда
Коментари Харесай

Тонислав Попов е новият главен финансов директор на bTV Media Group

Тонислав Попов е новият основен финансов шеф, член на борда на шефовете и изпълнителен шеф на bTV Media Group. От 1 октомври 2018 година той ще поеме функционалностите и отговорностите на Давид Щепан, който ще одобри нови провокации след повече от две години в компанията.

Тонислав Попов има богат опит в региона на финансите и висшия мениджмънт, добит на разнообразни районни и световни позиции в някои от най-големите международни компании.

Преди да се причисли към bTV Media Group той е Глобален финансов шеф за експортните интервенции на подразделението Consumer Healthcarе в GSK, основан в Обединеното кралство, където заема разнообразни позиции в областта на финансовия мениджмънт на световно и мултинационално равнище в продължение на съвсем 8 години. Преди това Попов работи в Unilever Централна Южна Европа, където натрупа опит на няколко районни позиции, с които се издига в компанията в границите на повече от 7 години. Професионалната му кариера стартира в Intrama-Suedpack, България.

Тонислав Попов е учил " Финансов мениджмънт " в Университета в Делауеър, Съединени американски щати, и е приключил програмата за стратегически решения и ръководство на риска в университета на Станфорд. Той има и магистърски степени по " Търговски бизнес " и " Международни стопански връзки " от стопанска академия " Димитър Ценов ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР