Тони Стораро изневерява на жена си почти от началото на

...
Тони Стораро изневерява на жена си почти от началото на
Коментари Харесай

Тони Стораро и Емел Етем в страстна афера! Жена му и мъжът й си затварят очите, за да запазят семействата си

Тони Стораро изневерява на жена си съвсем от началото на брака им. Цяла България е наясно, че непрекъснато й кръшка, като измежду завоеванията му има и дами от политическия свят на България.

Става въпрос за Емел Етем. Аферата й с турския ром датира отпреди 15 години. Започва през есента на 2007 година и завършва при започване на 2008 година

Двамата се срещнали на избирателен концерт за локалните избори. Тогава Тони бил поканен като реализатор и незабавно сграбчил вниманието на Етем, която тогава била министър и вицепремиер.

Връзката им била учредена единствено на секс. Никъде не излизали дружно, с цел да не ги види обществото, а и Емел се срамувала от връзките си с много по-ниско просветен мъж от нея.

Стораро е прочут с изневерите си. Той даже обществено унизи жена си преди време, като призна в ефир, че е ходил по непознати дами доста пъти и даже е съветвал сина си Фикрет да прави същото, само че да го крие от брачната половинка си.

Емел Етем също е измежду сластните дами. Тя е омъжена, само че брачният партньор й работи в чужбина. Това отваря доста порти на някогашната министърка за изневери.

Макар да е по-възрастна от него, Тони останал удивен от половите умения на Емел. И до през днешния ден двамата били в положителни взаимоотношения и се поздравявали, в случай че се видят някъде.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Тони Стораро Емел Етем
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР