Тони Димитрова отново разпали воина с бившия си мъж Иван

...
Тони Димитрова отново разпали воина с бившия си мъж Иван
Коментари Харесай

Тони Димитрова ИЗРИГНА: Бившият ми е ЛЪЖЕЦ!

Тони Димитрова още веднъж разпали воина с някогашния си мъж Иван Ченов , откакто преди седмица тoй разгласи, че посред им към този момент няма дрязги. Музикантът съобщи, че с българската Бони Тейлър са заровили томахавките, почитат се и загатна, че любовта им може да пламне още веднъж.

Бургазлийката обаче не останала очарована от изказванията на Ченов и побърза да отвърне на удара, уточнявайки, че той към момента е личност нон-грата в живота й.

„ Колко тъпо, че няма пандемия за лъжците и размножителите на неистини! Няма да се изяснявам, въпреки че мога да напиша разказ с привкус на хорър и криминале. Затова ще кажа ето това: Мили хора, не вярвайте в тиражираните „ истини “ за мен в последните дни от вестници и уеб сайтове! Преди време някой се качи на раменете ми и дружно с моя растеж от 155  см общо правехме 310 см в продължение на три години. Сега аз отново съм см с моя си растеж, а някой желае да е висок, само че от лъжите най-вече да му порасне носът! Толкова по тематиката! “ , написа 7они, визирайки някогашния си обичан.

През последните две години, в които с китариста Ченов не са дружно, двамата не стопират да си разменят „ любезности “ в онлайн пространството. Димитрова в никакъв случай не пожела да удостовери слуховете, че е изоставила по-младия от нея музикант, с който живееха дружно, поради пристрастеността му към омара и непрекъснатите изневери, само че нееднократно показа, че съжалява, че го познава, написа „ Ретро “.

Иван и Тони се харесаха след присъединяване му в „ Гласът на България “ преди години, а след това около нея музикантът натрупа рейтинг и участия, които очевидно към този момент доста му липсват. За гласовитата бургазлийка обаче очевидно няма връщане обратно и тя е безапелационна, че обич след раздялата няма по какъв начин да има.

Неотдавна певицата се зарече, че даже и да има мъж до себе си, повече няма да си разреши да обявява връзките си обществено, защото това единствено вредяло на персоналния живот. Горчивият опит се удостоверява и от проваления брак с бащата на щерка й. С него се разделят, когато дъщеря Магдалена е единствено на 2 годинки, а след това той отхвърля да се грижи за нея, не я търси, не оказва помощ на певицата финансово.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР