Томислав Дончев се прави на примерен съпруг, но истината е,

...
Томислав Дончев се прави на примерен съпруг, но истината е,
Коментари Харесай

Томислав Дончев кръшка на жена си с арменка, която набута като депутат! Задоволява примитивните си нужди, вместо да работи за народа


Томислав Дончев се прави на образцов брачен партньор, само че истината е, че и на него ангелът му е слаб. Бившият вицепремиер се възползва от позициите си в политиката, с цел да вкарва в леглото си по-млади от него дами.

В момента на прицел и към този момент уловена в мрежите му е Рая Назар Назарян, която е народен представител в Народно събрание от квотата на ГЕРБ. Именно Дончев я е набутал в Народното събрание. Вместо да работи за страната и потребностите на народа, той желае да има непрекъснато разполагаем нещо за секс, което е тъпо и долно, а и много примитивно.

Рая е на 37 година, омъжена е, а брачният партньор й е Емил Арабаджиев, който е притежател на стилната организация „ Денил ”. Назарян е с арменски генезис, както проличава по семейството й. Юрист е по обучение и има над 10-годишен стаж в тази сфера.

Очевидно обаче не изкарва задоволително като правист или най-малко не толкоз, колкото желае, по тази причина се е забъркала в политиката. Когато не можеш да го направиш по различен метод, използваш секса като средство да стигнеш до Народно събрание.

Рая Назарян е родом от Варна. Съосновател е на адвокатско сдружение „ Георгиев, Назарян и Стефанов ”. Предполага се, че се е срещнала с някогашния вицепремиер, предоставяйки му адвокатските си услуги.

Томислав Дончев от дълго време има проблеми със брачната половинка си Светлана, само че до този миг не съобщил да се е разделил или развел с нея. Това значи, че нищо не оправдава изневярата му с 12-години по-младата от него Рая.

Дясната ръка на Бойко Борисов от дълго време се прави на света вода ненапита, само че в действителност зад кадър прави същите неща, които правят политиците, т.е. хората без правила.

Рая Назарян пък не стопира да пуска изявления, че ГЕРБ е най-хубавото за България. В желанието си да остане в политиката, юристката е подготвена на всичко. Нито нея, нито Дончев са се загрижили доста за народа, а любовната им история потвърждава, че в България всичко може, даже това да потъпква всевъзможен морал.

Източник: Crimesbg.com
 







 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР