Томи Лий реализира дузпа в продълженията на мача срещу Боръм

...
Томи Лий реализира дузпа в продълженията на мача срещу Боръм
Коментари Харесай

Ясен е и последният отбор в 4-ия кръг на ФА Къп

Томи Лий осъществя дузпа в продълженията на мача против Боръм Ууд и прати Акрингтън Стенли в 4-ия кръг на шампионата за ФА Къп. Следващият противник на отбора от Лига 1 ще е елитният Лийдс, чийто управител Джеси Марш беше на трибуните. 

Мачът предложи едвам няколко интеренси положения пред двете порти. Акрингтън Стенли атакуваше по-често, само че гостите относително елементарно се справяха с еднообразните центрирания от двата фланга. В самия завършек на постоянното време вратарят на Боръм Ууд Нейтън Ашмор направи ослепително избавяне и обезпечи на своя тим продължения.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
В 97-ата минута Шон Уоли беше фаулиран в наказателното поле, а Лий осъществя дузпата и Акрингтън Стенли ще играе в 4-ия кръг на ФА Къп за 4-и път в историята си. За Боръм Ууд остана разочарованието, че не можа да се причисли към Рексъм, който е единственият тим отвън 4-те топ дивизии, който продължава в конкуренцията.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР