Осъдена измамница, която твърди, че е ирландска наследница и която

...
Осъдена измамница, която твърди, че е ирландска наследница и която
Коментари Харесай

Измамница, която твърди, че е ирландска наследница, трябва да бъде екстрадирана в Обединеното кралство, съдия постановява

Осъдена измамница, която твърди, че е ирландска наследница и която е упрекната в кражба на десетки хиляди долари от няколко хипотетични жертви, би трябвало да бъде екстрадирана в Обединеното кралство, постанови федерален съд в Съединени американски щати.

Мариан Смит, за която обвинителите настояват, че също се е трансформирала в магьосница, екстрасенс и другар на холивудските звезди, е била в пандиза в Мейн, чакайки да научете дали ще бъде екстрадирана.

Тя е изправена пред обвинявания, че е откраднала повече от 170 000 $ (£135 000) от хора от 2008 до 2010 година в Северна Ирландия.

Американският магистрат арбитър Джон Нивисън постанови в четвъртък, че има задоволително доказателства, които да удостоверят екстрадицията й в Обединеното кралство, с цел да бъде изправена пред обвинявания.


 

Съдия Нивисън написа, че тя ще бъде в ареста на Службата на маршалите на Съединени американски щати в очакване на решение за изгонване от държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен.

Адвокат на Смит, който в минало...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР