Томас Тухел: Разполагаме с всичко нужно да победим "машината" на

...
Томас Тухел: Разполагаме с всичко нужно да победим "машината" на
Коментари Харесай

Томас Тухел: Разполагаме с всичко нужно да победим "машината" на Клоп у дома

Томас Тухел: Разполагаме с всичко нужно да победим "машината" на Клоп вкъщи
Треньорът на ПСЖ Томас Тухел похвали "машината", която Юрген Клоп е построил в Ливърпул, само че изрази убеденост, че отборът е уязвим в дуелите надалеч от вкъщи. Мърсисайдци гостуват на "Парк де Пренс" довечера в конфликт, който може да разплете възела в група "C". Наполи и Ливърпул са с шест точки на първите две места. На третата позиция е ПСЖ с пет, а четвъртото място е за Цървена звезда с четири пункта при оставащи два мача.

Ливърпул е в серия от четири поредни загуби като посетител в Шампионската лига и Тухел има вяра, че тимът му може да удължи отрицателната серия на противника.

"Не съм сюрпризиран от представянето на Ливърпул под управлението на Клоп. Юрегн прави невероятна работа и неговият метод може ясно да се види за трите години и половина отпред на клуба", регистрира треньорът на парижани на конференцията преди срещата. Той изгуби единствено един основен състезател - Филипе Коутиньо, и прави удивителна работа, с цел да е подготвена неговата машина за мач на всеки три дни. В същото време имаме възприятието, че можем да ги победим на наш терен. Това обаче съм сигурен, че ще бъде друг Ливърпул от този в Белград", добави Тухел.

"Ще стане динамично тази вечер, само че се усещаме уверени. Разполагаме с нужните оръжия и е на разположение геният в състава ни. Имаме качеството и характера, с цел да грабнем нашите благоприятни условия в мача", приключи германецът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР