Томас Тухел каза на играчите си, че трябва да спечелим“,

...
Томас Тухел каза на играчите си, че трябва да спечелим“,
Коментари Харесай

Речта на Томас Тухел пред звездите на Байерн Мюнхен, които не го харесват, беше разкрита след обявяването на напускането

Томас Тухел сподели на играчите си, че „ би трябвало да спечелим “, откакто беше доказано неговото овакантяване на Байерн Мюнхен.

Германецът към момента не е отпред от една година, само че проблемите на " Алианц Арена " накараха йерархията на клуба да реши да прекъсне връзките в края на сезона. Носят се клюки за вътрешни различия сред Тухел и няколко от неговите старши играчи, Джошуа Кимих измежду тях.

Резултатите на Байерн също паднаха от канара през последните седмици, което остави превъзходството им в Бундеслигата под опасност с Байер Леверкузен с осем точки преднина на върха. Отборът на Тухел неотдавна загуби от своите противници за купата, Бохум и Лацио в Шампионската лига.

След оповестяването на напускането му Тухел се опита да тушира ​​всякакви безредици с BILD, потвърждавайки, че е споделил в съблекалнята: „ Ето към този момент не се разискват всяка седмица, всеки знае за това. Все още можем да реализираме нещо, би трябвало да спечелим. "

Тухел се причисли към основния изпълнителен шеф на Байе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР