Тома Талепов-Айляка – една от най-запомнящите се фигури в Бургас,

...
Тома Талепов-Айляка – една от най-запомнящите се фигури в Бургас,
Коментари Харесай

Флагман: Извънредно! Тома Айляка изпадна в кома след тежък хеморагичен инсулт

Тома Талепов-Айляка – една от най-запомнящите се фигури в Бургас, е изпаднал в кома след тежък хеморагичен инсулт, научи Флагман.бг.

Папи, както го назовават приятелите му, е в отделението по Реанимация на МБАЛ „ Бургасмед ”. Приет е в безпомощно положение през уикенда, изпаднал е в кома и на този стадий лекарите не смеят да дадат прогноза за възможното му възобновяване.

``
реклама

Подозренията са, че даже и да се възвърне, инсултът ще даде отражение на двигателната му система. Най-близките на Папи втори ден са до леглото му в бургаската болница и се молят за живота му.

На 31 март Тома Талепов за пръв път бе признат в болница откакто получи доста мощно главоболие, припадна и се наложи да премине малко лекуване. Той е бил изписан на 7-ми април.

Лекарите са го посъветвали да се пази, да не се подлага на тежка физическа работа и щади здравето си, само че Тома Айляка е бил толкоз въодушевен от новия си план – най-големият атракционен транспортен съд на българското Черноморие, че не обърнал никакво внимание на медиците и се завърнал на работното си място.

В събота той се е сринал, наложило се е да извикат кола за спешна помощ, която да го откара в болничното заведение. 

Очаквайте детайлности!

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР