Тома Биков се обърна към опонентите на ГЕРБ от трибуната

...
Тома Биков се обърна към опонентите на ГЕРБ от трибуната
Коментари Харесай

Тома Биков изрази готовност ГЕРБ да управляват отново: С всеки изминал ден изглеждате все по-нещастни в говоренето си

Тома Биков се обърна към съперниците на ГЕРБ от трибуната на Народно събрание: Благодарение на вас успяхме да си оправим партията и да си структурираме организацията на партията и сме подготвени да управляваме още един път. Готовността на опозицията изрази депутатът от ГЕРБ Тома Биков от трибуната на Народното събрание по време на дебатите за вота на съмнение, написа.

" По времето на ръководството на вашите съдружни сътрудници и по време на ръководството на Орешарски, когато беше образец започнах да съчувствува на Бойко Борисов ", разкри Биков в отговор на имитация на Асен Василев по кое време тъкмо е станал подигравка на кардинал на водача си.

С всеки минал ден изглеждате все по-нещастни в говоренето си, заяде се Биков. Според него даже да е бил критик на водача на ГЕРБ и някогашен министър председател, най-вероятно отново щял да го хареса.

Любен Дилов излезе на трибуната, с цел да установи комсомолския жар на изказващите си, макар че те нямали комсомолски стаж и опит. Българска социалистическа партия и Българска комунистическа партия направиха българите най-бедния народ, а не опозицията. Както най-вероятно в къщата на Слави Трифонов не се приказва за сешоар, в дома на премиера Кирил Петков не се приказва за Конституция.

Председателят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски прикани ГЕРБ да не се изясняват с ръководството на Пламен Орешарски, тъй като през 2014 година Борисов предложил на Българска социалистическа партия огромна коалиция. Трансформацията мъчно може да я обясните. Българска социалистическа партия я търсехте за ръководство, единствено че Българска социалистическа партия няма да ръководи с вас, даде да се разбере Свиленски.

Борислав Гуцанов запита ГЕРБ дали са не запомнили митингите против провежданото от тях ръководство. И с вас, и без вас държавното управление ще успее, като бъдете уверени, че ще преизберем ръководителя на Народното събрание, с цел да се движат нещата, макар вас, закани се аленият народен представител.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР